A ZTE és Sheffield bejött a Fluminense egy 90 percben kapott góllal sajnos elment.
Mivel holnap EB-selejtezők lesznek, szinte megállt az élet a futball pályákon.A kínálat sovány de megpróbálok, kihozni belőle valamit.
Seattle Storm - Phoenix Mercury
Amerikában a lányoknál, javában dúl a kosárrájátszás.A döntőbe jutásért játszanak a felek.A Seattle toronymagas esélyese a párharcnak.Az alapszakaszt is magabiztosan nyerték 28GY 6V. A Phoenix csak a középmezőnyben végzett. A mutatói a következők 15GY 19V. Ezek az adatok nagyon beszédesek, és még egy adalék. Az alapszakaszban 3-szer találkozta Seattleben és mindháromszor, bombabiztosan nyertek a hazaiak.
Tipp hazai
odds 1,32
Bár volt néhány meglepetés pl.Lleyton Hewitt kiesése.Mindettől függetlenül rendesen alakul a papírforma.
Tenisz, US Open - férfiak
Verdasco F. - Mannarino A. H
Nadal R. - Istomin H
Djokovic N. - Petzschner H
Tenisz US Open - nők
Kuznetsova S. - Sevastova A. H
Sharapova M. - Benesova I. H
Zvonareva V. - Lisicki S H
Jankovic J. - Lucic M. H
Izrael - Málta
Ezzel a találkozóval, kezdődnek az őszi Eb-selejtező. Természetesen Izrael a találkozó favoritja. De olyan kevés oddsot adnak rá (1,083), hogy ebben a formában megrakni sem érdemes. Azt gondolom megtaláltam a megfelelő tippet, ami jó eséllyel megvalósulhat.
(egyik csapat nem szerez) fogadási ajánlat szerintem megfelelő. Természetesen Máltára gondolok a gólszegénység terén. Utána néztem a csapat statisztikájának, amiből kiderült, hogy a csapat idegenben, nem nagyon érzi a kaput. Az utolsó tíz idegenbeli találkozón csak két alkalommal sikerült gól rúgniuk. Ezt is csak barátságos találkozókon.2008-ban Ausztriában 5-1 és Észtországban 2-1-es mérkőzésen sikerült ez a bravúr. Izrael meg csak rúg egy gól,hazai pályán.
Tipp:Egyik csapat nem szerez gólt
odds 1,30